Sommerferie I ♥ U!

Ferien min kunne altså ikke fått en bedre start. De av dere som følger med på instastory (@helsefroken) og snap (vibekd) vet vel hva jeg refererer til… Med blå himmel og stille sjø satt vi kursen mot Brennøya – midt i Søgnes skjærgård fredag formiddag. Vi ble møtt av verdens beste vertskap, og jeg følte vel strengt tatt at jeg var på en tre dager lang fest med nydelig vær, fantastiske mennesker, masse god mat og drikke. Hytteturen er en tradisjon med mannens studiekamerater og familie, og definitivt et av årets største høydepunkter. Vi sover ikke stort, men danser, ler og nyter livet.

Med på turen ble både strikkepinner, strikketøy og ferdig hjemmestrikk, blant annet denne nydelige hjemmestrikkede genseren fra Dale Garn. Genseren er sommerens lekreste strikk og en må-ha på lune sommerkvelder, på hageparty, på hytta eller på utecafé. Den er strikket i ren alpakka og har enkle snitt. Med rask rillestrikk, enkle strukturer og tykke pinner, blir du ferdig i en fei – og da har du fremdeles mange sommerkvelder igjen å nyte med hjemmestrikket genser på!

Oppskrift på denne herligheten, og alt du trenger av garn, får du hos strikkebutikken Blå Tråd på Harebakken Senter

Helsefrøken

annonse

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.