Begge mine barn har, som sin mor, en sensitiv hud. Jeg er derfor svært nøye med hvilke produkter jeg bruker til deres hud- og hårpleie rutiner. Hodebunnen blir lett tørr, men det er likevel viktig med grundig hårvask, da begge har en imponerende måte å få sand langt ned i hodebunn. Jeg har prøvd litt forskjellige produkter, men den aller beste må sies å være Wella Sp Balance Scalp shampoo.


Denne shampooen er skånsom for sensitiv hodebunn, og passer dermed perfekt! Shampooen behandler en følsom og tørr hodebunn, rengjør forsiktig, og fjerner alle urenheter fra hår og hodebunn. Produktet er laget med roende ingredienser som vil gi håret fuktighet, ny giv og gjenopprettet balanse. Den skal påføres i vått hår og masseres godt inn i hår og hodebunn, og skylles grundig ut.


Hedda har også ganske langt hår, og det er lett at det floker seg til. Alle som har barn med langt hår, kjenner sikkert til scenarioene som oppstår når man må til bunns i disse flokene. Spesielt kjedelig er dette en hektisk morgen. Her er redningen din! Wella Sp Hydrate Finish har gang på gang har gjort våre morgenstunder på badet til en drøm. Haha! Den behandler umiddelbart normalt til tørt hår, og etterlater det silkemykt, smidig og lett å forme. Du sprayer bare lett på i håndkletørket hår, og den trenger inn i håret og gir en fuktighetsbehandling og beskyttelse som varer lenge. Sprayen skal ikke skyldes ut, og den lukter himmelsk godt. Favoritt!


På sommeren er vi nøye på å smøre oss med solkrem, men husker vi på å beskytte håret? Jeg ønsker at hår skal se friskt og sunt ut og er derfor vel så opptatt av å ta vare på håret, både ved å bruke hatt, caps eller tørkle, men også ved å bruke Wella Sp Sun UV Spray. Denne bruker både jeg og ungene, og sprayen virker effektivt for å beskytte håret mot skadevirkninger fra solen og UV stråler. Sprayen gir håret en naturlig look, og bør påføres jevnlig når du disponeres for soling.

Alle disse produktene får du denne uken til 40-60 % avslag hos alle Lucky Frisør salongene i Arendal, Grimstad og Tvedestrand. Lucky Frisør ønsker å være konkurransedyktige i en tid hvor nettshopping står sterkere enn noen gang. De tilbyr derfor svært lave priser på kvalitetsbevisste merker som for eksempel Wella Sp. Jeg har alltid vært en butikkjente, og liker å kunne forholde meg en salgsperson som i tillegg til å kunne gi meg tilstrekkelig informasjon om produktene, også kan veilede meg i forhold til mine behov og forutsetninger. Når jeg i tillegg kan få produkter av høy kvalitet billigere enn på nettet, er det ingen tvil hvor jeg ønsker å henvende meg. Les alt om hvilke produkter jeg bruker til mitt hår HER, også disse til meget gode priser gjennom hele sommeren hos Lucky Frisør.


Lucky Frisør har 7 salonger rundt om i Aust Agder fylke. I Arendal finner du Lucky Frisør både på Harebakken Senter, på Amfi Arendal, i Pollen (ved siden av det nye parkeringshuset), på Maxis kjøpesenter, og på Stoa senteret. I Tvedestrand finner du salongen på Grisen kjøpesenter, og i Grimstad finner du Lucky Frisør på Odden senteret. Tilbudene gjelder selvsagt i alle Lucky Frisør salongene!

Helsefrøken

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.