Jeg elsker solbriller, og unner meg faktisk 1-2 nye par hver sesong. For et par uker siden forsvant mine høyt elskede Fendi briller på sjøen, og jeg durte opp til Audun og Carina på Arendal Optikk for å finne en erstatter. Audun viste meg disse runde herlighetene fra Ray-Ban og fortalte at dette var brillene som nærmest definerte 2017. SOLGT! Jeg simpelten elsker de ♥


Årets solbrillemote oser av selvtillit og eleganse. Arendal Optikk på Harebakken Senter har et rikelig utvalg av solbriller, og fører kvalitetsbevisste merker som blant annet Gucci, Ray-Ban, Oakley, Versace, Maui Jim og Michael Kors. Farger, myke linjer og minimalisme definerer brillemoten for 2017. Ray-Ban Round Metal, som disse heter, er faktisk utsolgt over store deler av landet. Arendal Optikk har fremdeles noen igjen på lager, så skal du sikre deg årets desidert kuleste brille, gjelder det å være rask.

Som dere kanskje alle vet, så skriver jeg content for Harebakken Senter hver uke. Denne uken var det nettopp Arendal Optikk som stod for tur, og innlegget kan du lese HER.

Audun tipset meg om hvordan jeg best mulig kunne ta vare på de nye brillene mine, og jeg har tydeligvis mye å lære, for jeg syndet på alle punktene han dro fram. Skjerpings her altså frøken… Selvsagt skal jeg dele tipsene hans med dere:

  • Ikke gå med brillene som en hårbøyle. For det første er det større mulighet for at du mister de, og de vier seg ut. Bruk gjerne brillesnor som man også kan få kjøpt i en rekke ulike fager
  • Tenk på hvordan du skal pusse brillene. Brillene skal ALLTID vætes i rent vann før de pusses med pussefillen som ligger i etuiet, eller du kan kjøpe våtservietter spesielt til passet solbriller. Tørrpusser du brillene dine, enten med genseren, badehåndkle eller lignende, påfører du riper i glasset.
  • Oppbevar alltid brillene i etuiet når du ikke bruker de. Der ligger de godt beskyttet

Jeg gikk selvsagt til innkjøp av en brillesnor samtidig. Da har jeg i alle fall full kontroll på hvor mine nye briller befinner seg!

Ha en fin dag i solen.

Helsefrøken

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.