For fjerde året på rad, reiste jeg og Hedda på jentetur til Oslo helgen som var. Det er faktisk noe av det koseligste som finnes å reise på tur med Hedda. For det første eeeeelsker hun Oslo, og hun liker faktisk like godt som meg å vimse rundt i gatene, drikke grønne smoothies og spise på restaurant. Selv om det er veldig hyggelig å være på tur hele familien, er det allikevel noe annet når barn får egentid med en forelder. Det kan jeg selv huske fra min barndom. Hedda har som regel regien på turen, så hender det at mamma må spørre om vi kan titte litt i butikker også. Heldigvis pleier det å gå greit ♥


Agenda for denne turen var Marcus & Martinus konsert på Voldsløkka. Det var deres største utekonsert hittil i Norge, med hele 36000 solgte billetter. Billetter til konserten og Osloturen var både forskudd på bursdagsgave, men og en markering på at barnehagetilværelsen er forbi. Til høsten venter Stinta skole, og Hedda er så klar som det er mulig å bli.

Under hele turen bodde vi på Scandic Solli som var helt perfekt spør du meg! Jeg trives best et lite stykke unna sentrum, spesielt når jeg reiser med barn. Det er så mye folk og alt for mye kaos nede på Karl Johan for min smak – særlig nå midt på sommeren. Men, vi ønsker jo allikevel å bo sentralt og fikk her alle kriteriene våres oppfylt. Vi gikk av toget på Oslo S, tuslet bort til 13 trikken og duret opp til Solli Plass. Minutter senere satt vi på rommet. Smertefritt, og ingen sure miner verken hos liten eller stor. Hotellrommet bestod av to-tre rom og aldri før har jeg bodd på et så stort rom. Ja – det var nærmest som en liten suite! Sengene hadde regulerbare madrasser, og der kunne vi ligge å slappe av foran en diger tv. Rommet hadde balkong med utsikt over Oslos vestkant, og både Frognerparken, Frognerbadet, Slottet, Aker Brygge og Tjuvholmen ligger i umiddelbar nærhet. Nå i sommer hadde hotellet også eget lekerom for barn med både playstation, spill, bøker og leker. På mandag koste vi oss rundt på Frogner, og du vil ikke tro hvem vi møtte på der? Sjekk HER!


Rommene hadde gratis wifi (hvilket passet bloggeren perfekt), og siden vi hadde et eget atskilt oppholdsrom, kunne mor sitte å jobbe etter at Hedda var sovnet. Frokost var inkludert og bestod av masse frisk frukt, pannekaker, egg, bacon, juice, herlig kaffe, sunn bakst, granola og grøt. Virkelig noe for en hver smak. Hotellet hadde også et eget treningsrom, men dette rakk vi aldri å ta i bruk dessverre. Trening nok å gå rundt i Oslos gater 3 dager på rad spør du meg! På avreisedagen var det egentlig ingen av oss som hadde lyst til å dra. Begge høyst enige om at vi måtte tilbake, både for å vise gutta i familien det fine rommet, men også for neste års jentetur.

Jeg gleder meg allerede ♥

Helsefrøken

// Oppholdet er sponset

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.