Se for deg at du er i Oslo med datteren din og aner fred og ingen fare der dere tusler bortover Briskeby en mandag formiddag. Så ser du for deg at du er i overkant glad i alt som har med kongefamilien å gjøre, og kanskje spesielt kronprinsesse Mette Marit. Se for deg at dere går forbi en kafé, og i det dere går forbi registrerer du plutselig at dere nettopp gikk forbi.. Ja, la oss si akkurat Mette Marit! Hvordan ville du reagert?

Haha, tenk at hun bare satt der, skravlet med en venninne og drakk iskaffe på gaten liksom ♥ Litt sikker på at hjertet mitt stod stille der i ti sekunder, før jeg behersket forsøkte å spørre Hedda om hun så hvem vi nettopp gikk forbi. Hedda har gått god skole, og er selvsagt opplyst om alle rollene i kongefamilien. Hun snudde seg, men klart hun ikke skjønte det der Mette Marit satt i chinos og rutete skjorte. Jeg fortalte at det var kronprinsessen som satt der, og Hedda ville følgelig bort å si hei. Vi snudde, og en noe starstrucked Hedda (og en enda mer starstrucked mor som prøvde å virke avslappet og kul) stod plutselig på åpen gate og snakket med selveste kronprinsessen. Så gikk vi videre inn i en butikk, og tror du ikke at de fortsatt satt der da vi kom tilbake. Hedda, tøff som hun er, smilte til de da vi passerte og hilste nok en gang. Da vi var kommet et par meter forbi spurte jeg Hedda om vi ikke skulle pent skulle spørre om et bilde. Litt ambivalent var hun, men plutselig reiste kronprinsessen seg for å gå og da benyttet vi muligheten. Haha, skal si bloggeren i meg våknet og jeg tenkte søren om denne muligheten skal gå fra oss. Vi spurte høflig, og jammen meg sa hun ikke ja! Blinkskudd og stjernemøte midt i Oslos gater. Et veldig gøy minne som vi kommer til å huske i laaaang tid.

Og bilde av disse to prinsessene skal selvsagt rett opp på veggen♥

Helsefrøken

 

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.