Ååå som vi hadde gledet oss til å endelig få se favorittgutta live, og gjett om konserten stod til forventningene?!? For et show, for en energi- og mamma hadde det minst like gøy som Hedda ♥ M&M Konserten var siste innslag av festivalen Oslo Sommertid. Vi lurte inn noen andre aktiviteter før konserten, og varmet opp med sol og bading på Frognerbadet. Perfekt for oss byfolk! Så møtte vi gode venner som skulle være med på konsert, og spiste middag før det bar avsted. Sammen med 35 000 andre publikummere, hoppet og danset vi til rytmene av både Plystre på deg, I like it, Together, Elektrisk, 2 dråper vann og mange mange flere – og jeg kan trygt fortelle at Hedda sovnet på et nanosekund når hodet fant puta kl 2200 i går kveld. Sjekk instastory for et innblikk i kvelden vår (@helsefroken)


I dag sjekker vi ut og setter igjen snuten mot Arendal. Vi har vært så heldige å få bo på et fantastisk rom på Scandic Solli som vi egentlig ikke vil reise fra riktig enda. Jeg skal lage et eget innlegg om hotellet, men spør du meg er Scandic Solli er perfekt om du reiser med barn. Det er et lite stykke unna Karl Johan, men det liker jeg da det er mye folk og stress der nede nå midt på sommeren. Hotellet vårt ligger rett ved Solli plass og bare et steinkast unna fine Frogner. Vi pleier som regel å henge her, både fordi det er rolig og behagelig atmosfære, men også fordi det er her de har gjemt alle de fine butikkene. Hihi! Kanskje rekker vi en liiiten runde rundt her før toget går…? Håper på det ♥

Men, først skal vi ned å spise en herlig og god frokost med masse frisk frukt, gode juicer, sunne bakevarer og nydelig kaffe! Jeg eeeeelsker hotellfrokost, og jeg elsker miniferie i Oslo! Blogges senere.

Helsefrøken

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.