Jeg er over gjennomsnittet interessert i alt som har med beauty og velvære å gjøre, og disse produktene fra Luxe Oil synes jeg var helt fantastiske ♥ Selvsagt ønsker jeg å dele mine gode erfaringer med deg som leser min blogg, da jeg er i overkant bevisst på hva jeg putter i håret av produkter.

Jeg har alltid ønsket at håret mitt skal se så naturlig ut som mulig, i tillegg ønsker jeg at håret mitt skal se sunt ut. Spesielt viktig er dette på sommeren, da denne årstiden sliter ekstra på håret. Jeg legger heller litt ekstra penger i kvalitet, fremfor å kjøpe mye annet ræl på markedet. Heldigvis har Lucky Frisør lagersalg denne uken her, og selger ut ALLE produktene fra Wella til 60% avslag. Det er jo helt vilt – og en fantastisk mulig til å sikre seg disse kvalitetsprduktene til sterkt redusert pris.

Tilbudet gjelder i samtlige av Lucky Frisør sine salonger!


Produktene til Wella er etter min mening de aller beste, og har vært det så lenge jeg kan huske. Wella har nylig lansert denne luxe oil serien – som er en rik og velgjørende behandling som gir umiddelbart næring til håret. Man merker det godt allerede etter første behandling, og du vil ikke tro hvilken fantastisk lukt produktene gir. Det som er spesielt med luxe oil serien er at de inneholder masse deilige, luksuriøse oljer som mandelolje og jojobaolje som gir masse fukt til håret ditt.

I en hektisk hverdag er det lett å glemme å unne seg litt luksus og egen tid. Hvorfor ikke forsøke en Wella SP SPA treatment hjemme? Du blander enkelt og greit hårmasken Keratin Restore Mask med et dråper av den deilige luxe oljen Reconstructive Elixir. Etter at ingrediensene er blandet sammen, påfører du det enkelt i håret fra ørene og ned og lar hårmasken virke i mellom 5-7 minutter. Da vil håret føles glatt, glansfullt, mykt og deilig – og ikke minst så vil det lukte utrolig godt.

Home spa it is!

Helsefrøken

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.