Her ser du min frokost. 2 super-supre smoothies- bokstavelig talt.

Dere husker vel at jeg for noen uker siden postet et innlegg om at jeg hadde startet opp med greens igjen etter en lang pause? Jeg var sliten, hadde dårlig hud og følte meg generelt fullstendig tappet for krefter. Guess what? 3-4 uker senere…

I`M BACK ♥


Ja jeg kjenner på mer energi, mer overskudd og jeg føler faktisk at huden min skinner litt mer igjen. Det er så deilig og jeg elsker virkelig at den har så positiv effekt etter så kort tid. Det gjør det hele så verdt det. I går kom til og med en kollega inn på kontoret mitt for å fortelle meg at jeg så så godt ut. At jeg var fylt med en ny energi og glødet. Jeg har ikke endret på stort annet enn inntaket av supermat de siste ukene, jeg sover fremdeles kun 5 timer per natt så er jo overbevist om at det er supermaten som tryller. Jeg husker at jeg tidligere også har hatt slik effekt, og håpte at kroppen ville reagere likt denne gangen også. Hurra så glad jeg blir!

Supermat er matplanter med stor bredde av viktige næringsstoffer og gunstige plantestoffer. Eksempler på supermat kan være utvalgte typer alger, gress, urter, røtter, grønnsaker, frukt og bær, som er eksepsjonelt næringsrike. I en travel hverdag tyr mange av oss til lettvinte og usunne løsninger. Supermat har blitt populært over hele verden fordi den gir deg bredspektret næring på en enkel og rask måte, uten at du trenger å forandre kostholdet ditt. Supermat er moderne mat for en moderne livsstil.

Det er viktig å presisere at supermat ikke skal erstatte mat og måltider, men at det skal brukes som et supplement til et allerede sunt og balansert kosthold. Ønsker du å vite mer om supermat og dets virkning, har Hilde på Life Harebakken et stort utvalg av fantastiske produkter, og hun hjelper deg med å finne frem til det du trenger for dine behov. Det beste er kanskje at spirulina nå har kommet med smak av mint og kakao. Det er helt vilt godt å blande i mandelmelk eller smoothie, og det gjør jo inntaket til en drøm i forhold til vanlig spirulina og andre alger. Det smaker på en måte litt sjokolademelkaktig og jeg styrter ned et glass på null komma niks.

Husk at virkningen kommer når du tar greens jevnlig, og ikke rykk og napp metoden. Jeg bruker det nesten utelukkende i en smoothie på morgen. Jeg blander enkelt og greit 2-3 ts chlorella og purely greens pulver sammen med litt juice, mandelmelk, banan og frosne bær – eller jeg blander spirulina med grønnkål, appelsinjuice, mandelmelk, ananas, mango og kiwi.

Nam nam.. En fantastisk start på dagen.

Helsefrøken

3 thoughts on “Moderne mat for en moderne livsstil

 • Karianne

  Hei, Jeg har lyst til å prøve ut Greens etter å ha blitt inspirert av deg Hvis jeg skal starte med bare en variant- hvilken vil du da anbefale meg? Klem fra Karianne

  Svar
  • Helsefrøken

   Så hyggelig å høre! Håper du får like god effekt som jeg har. Husk bare på at du tar det jevnlig, at du legger inn gode rutiner for det – f.eks til frokost. Jeg anbefaler deg helt klart å begynne med den nye spirulina utgaven med smak av mint og kakao. Det smaker rett og slett skikkelig godt dersom du blander det med mandelmelk. Da er det ingen problem å gjøre det til en daglig rutine! Lykke til 🙂

   Svar
   • Karianne

    Tusen takk for svar, da løper jeg rett til helsekosten for å plukke opp et glass med spirulina✌

    Svar

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.