God kveld søndag.

Denne helgen har vi bare roet det helt ned, og tatt det piano. Det er så lett å glemme å nyte helgefri når man holder på å renovere både inni huset, utenpå huset og i hagen rundt. Klart det er et eller annet å gjøre hele tiden. Derfor var det bare ekstra deilig å tenke på noe annet – for eksempel at vi skal på ferie til uken!! På onsdag setter vi kursen mot Danmark sammen med 3 andre familier, og vi gleder oss masse til å nyte litt fritid sammen med hverandre og gode venner. Selvsagt står både Legoland og Lalandia på agendaen, og det skal nok godt gjøres å lure inn til shopping der..

Det var derfor godt at vi fikk gjort unna det denne helgen. På lørdag dro vi opp på Harebakken Senter, og handlet litt smått til ungene og nytt strikkeprosjekt til mor. Må alltid ha det på ferie ♥ Dessuten sendte jeg inn en bestilling både på ZARA og Pomp de Lux på kvelden. Nå krysser jeg bare fingrene for at tøyet dukker opp før onsdag.

På søndag hang vi på stranda. Det var dessverre alt for kaldt å bade, men gøy bare å leke. På vei hjem kjørte vi innom Drømmeplassen på en obligatorisk islatte i varmen, og damen bak kassen gav meg helgens hyggeligste kompliment;

«Du luktet bare helt fantastisk godt» sa hun og smillte. Det er så hyggelig når folk sier noe koselig til deg, virkelig noe jeg må huske å gjøre mer av til andre. Så glad man blir ♥ Jeg takket selvfølgelig for komplimentet og kunne avsløre at parfymen var ny og heeelt fantastisk god. Parfymen min var selvsagt Molecule 01 fra Erikas Hudpleie. Parfymen har jeg laget et eget blogginnlegg om som du kan lese mer om HER.

Nå er pliktene gjort, huset ryddig og mandagen kan bare komme. I mellomtiden slenger jeg meg på sofaen med kjærestekrok, strikketøy og film.

Høyst sjelden siden jeg så å si aldri ser tv, men veldig koselig ♥

Helsefrøken

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.