Mitt navn er Vibeke Dehli. Jeg er 32 år gammel, samboer og mor til to flotte barn; Hedda på snart 6 år,og Henrik på snart 2 år. Vi er bosatt i Arendal, og bloggen er min store hobby. De siste par årene har bloggen imidlertid utviklet seg til også å bli jobb for meg. Jeg elsker å skrive, samt å være kreativ, og jeg liker godt hvordan jeg kan dyrke denne lidenskapen gjennom bloggen min,samtidig som det kan være en inspirasjon for deg som leser.

Jeg er en perfeksjonist til tuppene og jeg legger hjertet mitt i alt jeg gjør. Jeg elsker å skape og bloggen min handler om de tingene jeg er lidenskapelig opptatt av som sunn helse og livsstil, interiør, mote, karriere og familie.

Har du spørsmål om samarbeid eller andre henvendelser, ta gjerne kontakt med meg:

helsefroken@gmail.com

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.